Skip to main content
esdeveniments

Mercat extraordinari del caqui i la taronja

By 19/11/2022octubre 4th, 2023No Comments

Compartim imatges del mercat reivindicatiu del passat diumenge 19 de novembre en la Plaça Emilio Castelar, en Burjassot. Aquests no són mercats a l’ús sinó una acció de denúncia per conscienciar al voltant dels baixos preus dels productes agraris. Ja prou de protestar llançant el producte o regalant-lo. Hem de conscienciar al consumidor donant també valor al producte.
Com en els anteriors, molta gent pregunta quan fem el següent. Sembla haver una demanda clara de mercats de proximitat. És ja hora de que els quatre nous mercats projectats per Horta Alimentació passen a ser una realitat i que la ciutadania hi responga. Portem anys esperant.
L’altre gran canvi que pot remoure una mica el panorama és l’aprovació de la Marca de Producte de l’horta de València, en la que està treballant el Consell de L’horta de Valencia. Ara és impossible destriar un producte agrari de l’horta d’altre d’Almeria. S’està treballant, però fem tard.
Organitzat per Per L’horta, Cerai i els diferents sindicats agraris, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i Patrocinat pel Consell de l’horta.

Fotografies cortesia de Marc Ferri.