Skip to main content
esdeveniments

Mercat extraordinari de productes de l’horta

By 12/03/2023octubre 4th, 2023No Comments

El 12 de març es va celebrar a Catarroja el mercat extraordinari de productes de l’horta, tal com s’han anat succeint als darrers mercats de Preus Justos, va estar tot un èxit. Les productores i productors van poder vendre el producte i tot al preu fixat per elles mateixes. Un apropament entre productora i consumidora que facilita que no hi hagen intermediaris.

Per arrodonir la jornada i en línia amb les reivindicacions del camp, a les 12h es va realitzar junt al mercat la xerrada “PARLEM DE SOBIRANIA ALIMENTÀRIA” amb intervencions d’actors del món agroalimentari valencià i moviments socials relacionats com Conxa Medina de Per l’Horta, Maite Fornès de Llavors d’ací, Mar Soler de Cerai, David Chiralt d’Albal Circular i Del Camp a la Taula així com representats d’Agrolife.

Aquest mercat de la campanya Preus Justos respon a una demanda de les organitzacions agràries i col·lectius socials presents al Consell de l’Horta i en el Consell Alimentari Municipal de València i compta també amb el suport de l’Ajuntament de Catarroja.